Támogatás

Cikkszám: adomany Kategória:

Leírás

Segíts, hogy segíthessünk!

• 2.500 Ft – Ezzel fedezed egy gyerek féléves részvételét a korrepetáló programjainkon.
  • 5.000 Ft – Ezzel az összeggel biztosítod egy gyerek éves részvételét korrepetáló programjainkon.
  • 30.000 Ft – Ekkora hozzájárulással már lehetővé teheted a Netkorrep program féléves elindulását (toborzás, grafikai munkák, képköltség).
  • 50.000 Ft – A támogatásodnak köszönhetően biztosítani tudjuk az Ócsai korrepetálás 6 havi benzinköltségét.
  • 100.000 Ft – Adományoddal 25 gyerek álma valósul meg egy kirándulás formájában, amivel biztosítani tudjuk a buszbérlés, és az élelmiszerek költségét.

Tanítani szeretünk!

A szervezet célkitűzése:

A tanulással való kiemelkedésben hiszünk. Szeretnénk idén 100 gyereket közelebb vinni a minőségi oktatáshoz és a sikeres felvételihez.

A szervezet tevékenység leírása:

Az Egyesület az oktatásra fókuszál: a gyerekprogramok és korrepetálások célja a nélkülöző, általános iskolás korú gyermekek tanítása és készségfejlesztése. Az előző félévben közel 70 önkéntesük korrepetált hetente 80 nehéz helyzetben lévő gyermeket. A programokban résztvevő minden második diák javított legalább egy jegyet a korrepetált tantárgyakból, a bukásokat pedig sikerült 10 százalék alá szorítani.

Mire gyűjtünk?

Félévente indítjuk a korrepetáló programjainkat, Budapesten, Ócsán és az interneten. Szeretnénk minél több önkénteshez és gyerekhez eljutni.
Vidd a hírünket, oszd meg a programjainkat vagy ha nincs időd ezekre, támogasd a működési és hirdetési költségeinket, mert mi is segíteni szeretnénk, akárcsak Te.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

További információk

Adomány