Támogatás

Kiürítés
Cikkszám: adomany Kategória:

Leírás

Az Élő Adás Online keretében szervezett közösségi adománygyűjtő kampányunkat az Adjuk Össze felületén, vagyis IDE KATTINTVA találod.
A kampány keretében június 2. és 11. közt támogathatod a Menetszél Egyesület Netkorrep programját.

Segíts, hogy segíthessünk!

• 3.500 Ft – Ezzel fedezed egy gyerek féléves részvételét a korrepetáló programjainkon.
  • 7.000 Ft – Ezzel az összeggel biztosítod egy gyerek éves részvételét korrepetáló programjainkon.
  • 30.000 Ft – Ekkora hozzájárulással már lehetővé teheted egy használt netkorrepes laptop felújítását.
  • 50.000 Ft – A támogatásodnak köszönhetően venni tudunk egy használt laptopot a netkorrepes diákjainknak.
  • 100.000 Ft – Adományoddal 25 gyerek álma valósul meg egy kirándulás formájában: ezzel az összeggel biztosítani tudjuk a buszbérlés és az élelmiszerek költségét.

Amennyiben a fenti bankkártyás verzió helyett inkább utalni szeretnél, az itt található bankszámlaszámunkra várjuk a támogatásokat:
Menetszél Egyesület
16200010-10093610
MagNet Bank Zrt.

Támogass egy szociálisan rászoruló diákot, hogy Vele is tanulhassunk!

Önkénteseink közel 100 diákot korrepetálnak online. Támogass minket, hogy biztosíthassuk a rászoruló gyerekek tanításához szükséges feltételeket, és a következő tanévben még több diákkal tanulhassunk együtt.

A Menetszél Egyesület szociálisan hátrányos helyzetű gyerekek felkarolására jött létre. Elsősorban a tanulással való kiemelkedésben hiszünk. A Netkorrep programunkban online segítünk nehéz helyzetben élő gyerekeknek megérteni az iskolai tananyagot, és felkészíteni őket az élet fontosabb kihívásaira. Az önkénteseket és a gyerekeket gyakran több száz kilométer választja el egymástól, mégis megtalálják a közös hangot a képernyők mögött. Az internetes tanuláshoz a technikai feltételek biztosítására van szükségünk.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

További információk

Adomány